O nama

Cvjećarnica-Fani_O-nama-

Cvjećarnica Fani osnovana je davne 1987. godine, od strane Franciske Kovačević, obrazovane vrtlarice, koja je svoje srednjoškolsko obrazovanje završila u nadaleko poznatoj i kvalitetnoj poljoprivrednoj školi Arboretum Opeka nedaleko grada Varaždina.

Od otvaranja Cvjećarnica Fani specijalizirana je za prodaju široke palete visokokvalitetnih cvjetnih buketa i aranžmana za osobne i poslovne potrebe na području grada Zagreba i šire okolice.
Misija Cvjećarnice Fani je pružiti visoku kvalitetu cvjećarske usluge, pružajući iznimnu kvalitetu cvijeća s velikom pažnjom i pazeći na detalje.

Već više od 30 godina tim stručnjaka cvjećara stvara prekrasne aranžmane i bukete za svaku prigodu.

Od 2014. godine naš tim preuzima i vodi Nikolina Kovačević, spec. ing. sig, donoseći novi, moderan pogled na aranžiranje cvjetnih buketa i dekoracija, ne zaboravljajući tradicionalne vrijednosti cvjećarstva u našim krajevima.
Naš asortiman se sastoji od cvjetnih aranžmana od različitih vrsta cvijeća, boja i veličina. Ako želite nešto određeno što ne vidite na našoj web stranici, molimo vas da nas kontaktirate i rado ćemo stvoriti cvjetni aranžman samo za vas.

Pružamo kompletnu uslugu cvjetnog uređenja poslovnih prostorija, konferencija, korporativnih događanja i izložbi – velikih i malih.

Kontaktirajte nas kako bi porazgovarali o vašim potrebama, po konkurentnim cijenama.

Nudimo veliki raspon cvjetnih buketa, aranžmana, vijenaca koje ćemo za vas poslati na bilo koju adresu u Zagrebu i okolici. Kombinacija našeg iskustva u izradi cvjetnih aranžmana i visoka kvaliteta našeg cvijeća rezultiraju vrhunskim izgledom i dugim vijekom trajanja dostavljenog cvijeća. Slijedite naše savjete za njegu cvijeća da biste dobili maksimum iz vašeg cvijeća nakon što je isporučeno.

Trebate li poslati cvijeće sljedeći tjedan ili trebate isporuku cvijeća isti dan, naručite svoje cvijeće online, telefonski ili nas posjetite u našoj cvjećarnici.

Naš položaj u centru grada omogućuje nam da nudimo uslugu dostave cvijeća istog dana za svakoga tko poželi poslati cvijeće dragoj osobi ili poslovnom suradniku, a sjetio se „u zadnji tren“!