Upute za plaćanje

ODABIR CVJETNOG BUKETA

Naša preporuka je da najprije pregledate internet stranicu Cvjećarnice Fani i pokušate pronaći buket cvijeća koji biste nekome poslali. Ukoliko želite unijeti nešto osobno u buket ili želite osobno osmisliti vaš cvjetni aranžman slobodno nas možete kontaktirati putem telefona ili u elektronskoj formi putem e-maila cvjecarnicafani@gmail.com. Mi vam stojimo na raspolaganju i sigurni smo da ćemo uspjeti prenijeti poruku onako kako ste vi zamislili.

KAKO NARUČITI

Putem telefona: Tijekom telefonskog razgovora s nama dogovorit ćemo se o buketu cvijeća koji ste odabrali i pojedinostima koje vi želite unijeti u njega. Naravno, buket cvijeća možete naručiti i po vašoj želji. Potrebno je da nas kontaktirate 24 sata prije željene dostave cvijeća, mada otvoreni smo da se kupnja i dostava realiziraju tijekom jednog radnog dana.

Preko interneta: Ukoliko naručujete putem elektronskog formulara za naručivanje (on-line kupovina).

Odlučite se za neki od ponuđenih buketa cvijeća s internet stranice Cvjećarnice Fani iz galerije fotografija iz određene kategorije. Ukoliko želite kupiti određeni proizvod kliknite na dodaj u košaricu, te će vam se otvoriti košarica sa odabranim proizvodom i opisom proizvoda. Izaberite dostavu za pojedino područje grada Zagreba i na cijenu proizvoda bit će dodana cijena dostave. Želite li kupiti slijedite daljnji link i ispunite obrazac obzirom na način plaćanja. Obavijest o preuzimanju narudžbe i izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu. Narudžba će se smatrati važećom samo ukoliko su svi podaci ispravno upisani, vjerodostojni, sukladni uvjetima korištenja te je uspješno provedeno plaćanje. Uz naručeni proizvod možete napisati i vašu osobnu poruku koja se dostavlja zajedno s naručenim proizvodom. Nikada ne otkrivamo ime naručitelja primatelju. Poruke ne smiju sadržavati nikakve vulgarne, uznemiravajuće, neugodne i rasističke sadržaje, te Cvjećarnica Fani zadržava pravo ne poslati takvu poruku. Cvjećarnica Fani se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koji su u trenutku isporuke raspoloživi i dostupni i koji su u skladu s uvjetima dostave. Ukoliko Cvjećarnica Fani nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će i obavijestiti kupca proizvoda telefonski ili e-mailom za eventualnu kupnju zamjenskog proizvoda ili otkazivanje naručenog proizvoda.

PLAĆANJE

Kupac se obvezuje naručene proizvode s troškovima dostave platiti Cvjećarnici Fani sljedećim načinima plaćanja:

  1. Gotovina

Plaćate li i preuzimate cvijeće na prodajnom mjestu ne trebate birati mjesto dostave, a ukoliko želite platiti na prodajnom mjestu i poslati buket na dostavu trebate izabrati područje dostave i platiti iznos na prodajnom mjestu prije željene dostave.

  1. Kreditna/debitna kartica

MasterCard

Visa

Visa Electron

Maestro

Diners

American Express

Cvjećarnica Fani koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

  1. Virmanski – općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Plaćate li virmanski, nakon kreiranja Vaše narudžbe prema obrascu za naručivanje bit će kreirana narudžba po kojoj možete izvršiti plaćanje. Uplatu možete izvršiti na naš žiro račun u RBA HR9824840081106065917. Imajte na umu da je uobičajeno vrijeme za potvrdu transakcija između banaka i do 48 sati. Vaša narudžba je zaprimljena, ali ne smatra se važećom dok nije evidentirana na našem žiro računu. Nakon evidencije uplate obavijestiti ćemo Vas e-mailom o potvrdi narudžbe. Ukoliko unutar 48 sati nije evidentirana Vaša uplata, smatrati ćemo da ste odustali od narudžbe.

U cijenu proizvoda nije uključena cijena dostave. Narudžbe izvan RH plaćaju se isključivo karticama. All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Svaki korisnik pristupom web stranici www.cvjecarnica-fani.hr i internet trgovini Cvjećarnica Fani obvezuje se poštovati uvjete korištenja.

Usluge koje Vam pruža internet trgovina Cvjećarnica Fani ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Cvjećarnica Fani nije odgovorana za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Imate li kakvih pitanja ili prijedloga molimo kontaktirajte nas na: Cvjećarnica Fani, Kvaternikov trg bb, 10000 Zagreb, tel. 01/4641 079, 099/3549 505, e-mail: cvjecarnicafani@gmail.com.