Dostava

Cvjećarnica FANI dostavlja cvijeće… Svježe, brzo i pouzdano.

Cvijeće je idealan poklon za svaku prigodu, a dostava cvijeća u Zagrebu i okolici naša je specijalnost. U našoj cvjećarnici imamo velik izbor svih vrsta cvijeća za svaku prigodu, a ukoliko želite da se buket cvijeća napravi po vašim željama tada uz konzultacije s našim iskusnim osobljem možete stvoriti dar iz vaših snova.

Mi ćemo poslati cvijeće za vas na svaku prigodu – rođenja i rođendane, Valentinovo, čestitke, Dan žena, Majčin dan, Božić, Uskrs i dr… Izrazite vaše emocije kroz prekrasno cvijeće Cvjećarnice Fani.

Dostava cvijeća na kućnu adresu, u rodilište, bolnicu ili posao? Nema problema!

S jednostavnim online naručivanjem cvijeća možete iznenaditi vama dragu osobu sa svježim, mirisnim cvijećem u svakoj prilici.

Cvijeće dostavljamo dostavnim vozilima i vozačima, uvijek ljubaznim i stručnim profesionalcima, jer znamo koliko je bitno da cvijeće stigne na vrijeme i u savršenom stanju – uvijek smo oprezni, ali znamo ubrzati kada je to potrebno. Ako postoji cvjećar kojem možete sa sigurnošću povjeriti dostavu vašeg cvijeća, onda smo mi tim koji tražite.

Cvjećarnica FANI svakodnevno vrši dostavu na području grada Zagreba i šire okolice, a lakoća kupnje i popularne cijene su samo još jedan od razloga da odaberete Cvjećarnicu FANI.

Proizvod će biti upakiran na način da se prilikom uobičajene manipulacije pri transportu ne može oštetiti. Dostava nije uključena u cijenu proizvoda, već se automatski dodaje na istaknutu cijenu nakon odabira područja dostave. Cijena dostave definira se ovisno o području dostave. Dostava proizvoda, čiji iznos je viši od 299,00 kn u gradu Zagrebu je besplatna (osim za uplate putem PayPal-a).

Područje grada Zagreba – Zona tramvaja – 35,00 kn

Područje Buzina, Čehi, Blato, Šestine, Podsused, Rakitje, Bestovje – 50,00 kn

Područje Čučerje, Markuševac, Sesvete, Sesvetski Kraljevec, Ivanja Reka, Sveta Nedelja – 75,00 kn

Područje Velika Gorica, Samobora, Zaprešića, Kašina, Dugo Selo – 100,00 kn

Proizvod se dostavlja na željenu adresu, osobi kojoj je namijenjen ili osobi koja na navedenoj adresi želi preuzeti proizvod. Narudžbu i kupovinu putem internet trgovine Cvjećarnica Fani moguće je ostvariti 24 sata na dan. Narudžbe se obrađuju od ponedjeljka do petka od 09.00 – 17.00 sati, subotom od 09.00 – 14.00 sati. Narudžbe primamo 24/7, ali ako naručite u nedjelju, tu narudžbu ćemo obraditi u ponedjeljak. Narudžbe zaprimamo dan ranije, ili isti dan do 12 sati. Vrijeme dostave je radnim danom od ponedjeljka do petka od 9 – 17 sati, subotom od 9 – 14 sati.