Flowerbox – moderan odabir za Valentinovo

Cvjecarnica Fani Savjeti za njegu cvijeća
26 studenoga, 2016
Show all

Flowerbox – moderan odabir za Valentinovo

Valentinovo ili dan sv. Valentina, obilježava se 14. veljače kao Dan zaljubljenih.

U Sjevernoj Americi, Europi, kao i u drugim dijelovima svijeta to je tradicionalni dan kad zaljubljeni jedni drugima izražavaju ljubav putem ljubavnih pisama, cvijećem i poklonima.

Najstariju čestitku za Valentinovo napisao je francuski vojvoda Karlo Orleanski. Namjenio ju je svojoj supruzi dok je bio u zatočeništvu u Engleskoj. Simbol je Valentinova i Kupid, starorimski bog ljubavi. Često se prikazuje kako drži luk i strijelu jer se vjeruje da se onaj koga on pogodi svojom čarobnom strelicom odmah zaljubi.

Svake se godine za Valentinovo pošalje oko milijardu čestitaka, a nešto više pošalje se jedino za Božić. Valentinovo je, uz Majčin dan, dan i kada se kupuje najviše cvijeća. Svake godine djevojke i žene širom svijeta na Valentinovo zajedno dobiju oko 50 milijuna ruža.  Očekivano, najveći europski proizvođač i izvoznik ruža je Nizozemska, a slijede Litva, Njemačka i Latvija. Osim iz Europe ruže nam dolaze i iz – Afrike. Tako je 51 posto svih uvezenih ruža u EU došlo iz Kenije, a slijede Etiopija, Ekvador, Kolumbija i Uganda.

Želite li pokloniti cvjetni dašak glamura i buket koji nije klasičan buket, odaberite cvijeće koje dolazi u elegantnoj kutiji, tzv. flowerbox koji je apsolutni hit i postao je novi trend u cvjetnoj branši. Impresionirat će i najzahtjevnije te postati poklon koji će se dugo pamtiti. Želite li bez puno riječi reći puno toga, flowerbox je idealan za razne prigode poput rođendana, godišnjica, zahvala ili diploma. Ako vam je želja da nekoga impresionirate ili iznenadite, mala je šansa da se ovakav poklon neće sviđati osobi kojoj ste ga poklonili.

Flowerbox može biti izrađen od samo jedne vrste cvijeća, ali i u kombinaciji raznih vrsta ruža, egzotičnog cvijeća, sezonskog cvijeća i zelenila. Trajnost mu je duža od klasičnog buketa jer cvijeće ne treba zalijevati, a dodatni plus je preskakanje potrage za odgovarajućom vazom. Cvijeće u kutiji ističe ljepotu svakog pojedinog cvijeta, daje mu na važnosti te izgleda veće i raskošnije od klasičnog buketa.

Preporuka Cvjećarnice Fani za ovo Valentinovo jesu crvene ruže u kutijama. Ovakvi buketi izazivaju apsolutno oduševljenje, a elegantne ručno izrađene kutije ostaju i kao trajna uspomena na onog koji daruje. U Cvjećarnici Fani  će se naći nešto za svaki ukus pa tako kupci mogu odabrati između klasičnog buketa ravno složenih ruža ili polukugle, a za one koji žele i nešto više, u ponudi su ruže s vinom i bombonijerom.

Osim u cvjećarnici proizvode je moguće vrlo jednostavno odabrati i online na www.cvjećarnica-fani.hr te naručiti uz dostavu na području grada Zagreba i šire okolice.  Lakoća kupnje i popularne cijene su samo još jedan od razloga da odaberete Cvjećarnicu Fani.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *